Ruter

Ruter Europa:

Vi løser enhver international opgave fra stald til stald og har desuden fast trafik flere gange hver måned på følgende lande:
Tyskland, Holland, Belgien, Irland og England som er vort speciale.
Desuden har vi fra tid til anden ture til Østrig, Italien, Frankrig, Luxembourg samt Sverige, Norge og Finland. Østeuropa efter opgave.

Til og fra England benytter vi overfarten Hook van Holland-Harwich i stedet for den lange vej ned over kanalen. Dette giver hestene en væsentligt kortere og mere komfortabel rejse!

Ruter øversøisk:

I samarbejde med de førende flyselskaber KLM, Martinair, Qatar m.fl. samt udenlandske partnere arrangerer vi også gerne flytransport til enhver oversøisk destination, enten som totalløsning, eller blot ab stald til ankomst karantæne.

Dette foregår altid i samarbejde med Horses By Air Aps.

Se: www.horsesbyair.dk

Gennemførelse af internationale transporter:

På kørsler over 10 timer er bilen altid 2-mands betjent. Der køres max. 4½ time hvor efter hestene får et hvil (på bilen) på 1 time og så fremdeles. Under dette hvil fyldes høhække og hestenes velvære kontrolleres. (vand er tilgængeligt fra vandkopper hele tiden, men vi checker naturligvis, at hestene drikker.)
Der køres i overensstemmelse med såvel køre- og hviletidsbestemmelserne samt EU-direktiv om beskyttelse af dyr ved international transport af landevej.

Er transporten af en sådan længde, at denne ikke kan gennemføres inden for den tilladte tid, opstaldes hesten/e på forud booket stald. Betaling for denne opstaldning er ikke incl. i evt. tilbud.